RUITERCLUB GROENHOVE

... WAAR DE PASSIE VOOR HET PAARDRIJDEN VAN GENERATIE OP GENERATIE GROEIT EN BLOEIT.

Er zijn vast honderden redenen waarom paardrijden zo bijzonder is. De wonderlijke band tussen ruiter en paard. Het gevoel van vrijheid, kracht, verbondenheid. Wie de man├Ęge en de ruiterclub Groenhove in Torhout kent, heeft er meteen een aantal sterke redenen bij: de gezelligheid, de vriendschap en het respect eigen aan onze familiale club. Groenhove is een dynamisch, levendig centrum waar de passie voor het paardrijden - van generatie op generatie - groeit en bloeit.

Sauna & Wellness Caldare

CALDARE is ontstaan uit CAL (afgeleid van het latijnse calor 'warmte') en DARE (latijns werkwoord geven). Het 'caldarium' was tevens een onderdeel van de romeinse thermen waar krijgsheren en senatoren tot rust en bezinning kwamen.

Wij willen u een bezoek aanbieden waar U als individu centraal staat! Geen massa-gebeuren, maar een persoonlijke benadering staat bovenaan onze lijst. De cultus van het baden heeft niet enkel met lichaamshygi├źne te maken, maar voorziet in de dagelijkse behoefte van de moderne mens om helemaal tot rust te komen.

De sfeer in ons huis is ingetogen en nodigt uit tot meditatie en onthechting.